Ledelse

Jeg arbejder med ledere på forskellig vis – coaching, supervision og i workshops

Vi er aldrig i tvivl, når vi møder en god leder.

Naturlige lederevner er en gave.

Det er få forundt.

Alle andre kan lære ledelse.

Jeg har i en årrække arbejdet med personer, der ønsker at gå fra kollega til leder og med erfarne ledere, der har udfordringer i medarbejderstaben eller stod ved skilleveje som f.eks. at stå af lederræset, skifte forfra til en ny branche. Eller bare den simple afklaring: er det noget for mig?

Jeg underviser i ledelse, projektledelse og organisationspsykologi ved universitetet og har selv en baggrund som leder og projektleder. Har undervist på Diplom i Ledelse for offentlige og private ledere siden 2008.

Jeg inddrager gerne naturen og friluftslivet i mine workshops og møder med ledere. Det giver helt andre samtaler, overvejelser og beslutninger end hvis de finder sted inden døre.

Kontakten til det indre liv og den ydre natur kan være starten på en ny vej i tilværelsen – først og fremmest som leder af dig selv. Dernæst som leder for andre. Og som leder af hele organisationen.

Tre forskellige perspektiver på lederrollen. Men fælles for dem er krydspresset, dilemmaerne, beslutninger, empowerment, karrierevejen, lederstile, ensomhed, det er koldt på toppen og varmt i staben…

Der er intet lederskab uden følgeskab. Det kan læres.

Jane Flarup