Vil du møde mig outdoor

Du behøver ikke være jægersoldat eller kvæle kaniner for at møde mig udendørs. Vi kan mødes i tørvejr på stranden, i skoven eller andre spændende steder

 Foto: Christian Bloch Hansen. Spejdernes Lejr 2017 i sol og regn.

Ryk ud af huset, så sker der noget.

Når undervisningen flyttes udendørs med gåture eller mad over bål, ændres hele perspektivet. Samtaler med din makker ude i det fri giver helt nye indsigter og udsigter.

Fred, ro, tryghed, højere trivsel og mindre stress er nogle af de positive effekter ved at inddrage naturen i et læringsforløb.

Foredrag og undervisning kræver andre redskaber, når friluftslivet kobles på. Vi kan lave teamcooking, teamtømmerflåder, orienteringsløb i teams, teamtårne af rafter. 

Teambuilding i bogstaveligste forstand.

Aktiviteter udendørs kan tilrettelægges for enkeltpersoner eller grupper.

Naturen har en dokumenteret positiv effekt på det fysiske og psykiske velbefindende og trivsel. Det er forudsætningen for, at vi har lyst til at lære og lyst til at skabe.

Kig under mine forskningsinteresser og min blog og læs om naturlig ledelse og outdoor-ledelse.

Jeg er Stifinder since 2012 og var spejder i DDS (‘de blå’) fra jeg var 10 til 20 år. Frivillig journalist ved de store spejderlejre i Sønderborg (2017) og Hedeland (2022). Mor til en meget aktiv spejdersøn (fra han var seks år). Rygsækrejsende, vandrer, løber, vinterbader mv.

Tjikkerlikker, tjikkerlikker, tjau-tjau-tjau….

Ved store grupper kan der være behov for en makker til at styre bål, hjælpe med teamtømmerflåder, arrangere teamlege, teamkonkurrencer eller stå for teamcooking.