Kalender

Jeg holder foredrag, der er åbne for alle:

2021

 xx. marts

tekst her

 

2022

 

 

2020

21. marts
Fortæl de gode historier og skab trivsel i arbejdslivet. Koblingen mellem gode historier og taknemmelighed for menneskers bidrag skaber trivsel i virksomheder og organisationer. Styrkelse af grateful organizations. Heldagsundervisning. Folkeuniversitetet Emdrup. Kl. 10-16. Læs blogindlægget Storytelling – en død sild eller noget om snakken?

Læs mere om kurset: Fortæl de gode historier og skab trivsel i arbejdslivet

3. oktober
Fortæl de gode historier og skab trivsel i arbejdslivet. Koblingen mellem gode historier og taknemmelighed for menneskers bidrag skaber trivsel i virksomheder og organisationer. Styrkelse af grateful organizations. Heldagsundervisning. Folkeuniversitetet. Aarhus. Kl. 10-16. Læs blogindlægget Storytelling – en død sild eller noget om snakken?

Læs mere om kurset

28. september

TAK ER (ikke) KUN ET FATTIGT ORD – hvordan kan tak hjælpe dig til et bedre liv? Taknemmelighed er et nyt redskab inden for den anerkendende ledelsestradition, som er velegnet til at skabe trivsel på arbejdspladsen, i familien, i samfundslivet. Folkeuniversitetet. Aalborg. Kl. 17-18.45. Læs blogindlægget om taknemmelighed.

Læs mere om kurset.

3. oktober

Fortæl de gode historier og skab trivsel i arbejdslivet. Historiefortælling er ikke bare tidsfordriv og hygge. Gode historier kan forbedre relationer mellem mennesker, styrke robusthed i den enkelte, nedbringe stress og sygefravær og skabe høj livskvalitet og trivsel. Forskningen i fortællinger viser, at gennem den gode historie om dagligdagsbegivenheder på jobbet, i familien, blandt venner og hos den enkelte udløses en kaskade af positive emotioner. Heldagskursus fra kl. 10. Folkeuniversitetet Aarhus. Læg blogindlægget om storytelling.

Læs mere om kurset her.

28. og 29. oktober

Uløste konflikter kan have store omkostninger – økonomisk, personligt og for organisationen. Konflikter i ledelse er ikke en forestilling eller et spil, hvor det handler om at vinde eller tabe. Konflikter er også i den sammenhæng et livsvilkår. I denne forelæsningsrække bliver du præsenteret for forskellige ledelsesmæssige situationer, hvor behovet for konflikthåndtering og -forebyggelse er en vigtig faktor, når opgaven skal lykkes. Bliv bl.a. klogere på, hvordan du gennem mediering kan håndtere forandringer, optimere arbejdet i grupper og forebygge konflikter i projektarbejdet. Folkeuniversitetet. Aarhus og Emdrup. Læs blogindlægget om gode og dårlige konflikter.

Læs mere om kurset den 28/10 her.

Læs mere om kurset den 29/10 her.

 

 

2019

7. maj
Gruppeprocesser – hvorfor er de så vanskelige?
Folkeuniversitetet Odense. Kl. 18.15-20.00

9. oktober
Gruppeprocesser – hvorfor er de så vanskelige?
Folkeuniversitetet Aalborg. Kl. 17-19.

19. november
Tak er ikke kun et fattigt ord. Hasle Kirke.
Taknemmelighed som teambooster og trivselseliksir. Kl. 19.

20. november
Organisationsfortællinger. Taknemmelighedsøvelser og fede fortællinger. Styrkelse af grateful organizations. Heldagsundervisning. Folkeuniversitetet Aalborg. Kl. 9-16.

2018

5. september
Gruppeprocesser – hvorfor er de så vanskelige?
Folkeuniversitetet Herning. Kl. 17.15-19.

6. december
Gruppeprocesser – hvorfor er de så vanskelige?
Folkeuniversitetet Emdrup. Kl. 17.30-21.30.

 

2017

9. november
Gruppeprocesser – hvorfor er de så vanskelige?
Folkeuniversitetet Aarhus. Kl. 19.30-21.30.

6. december
Gruppeprocesser – hvorfor er de så vanskelige?
Folkeuniversitetet Emdrup. Kl. 17.00-19.00.